GRATIS EXPRESS SHIPPING ON ORDERS 99+ | GRATIS STANDARD SHIPPING
Rabat mærke tøj online køb
 

Forside >  return

return

Information Retur
Ret gratis via UPS adgangspunkter landsdækkende omkostninger. Find adgangspunktet nærmest dig, besøg venligst dette link

Tilbagevendende varer, skal du logge på thatpovertyproject.comdin konto (hvis du er klient klar og ikke oprette en konto, vælg funktionen for en glemt adgangskode og din konto), klik på kommandoen "Historie", og at du bestiller. Vælg din ordre vil blive genoprettet, og klik derefter tilbage til bunden af ​​siden og følg skærmbilledet (S). Når du er færdig, vil du modtage e-mail, udskrive den, du inkluderer den i returpakken. Dette gør det muligt for os at afslutte processen for retur og kan i høj grad fremskynde restitutionsprocessen.

Ompakning programmer, som de bliver sendt på ydersiden af ​​rummet for at underskrive retur. Sæt derefter bilen til adgangspunktet nærmeste UPS og kommer tilbage til dig.

Bemærk venligst, at hvis du vælger at få adgang til point ved hjælp af UPS i forhold til andre metoder, er pakken ansvarlig for dig, indtil vi får projektet. Eller vi kan vende tilbage til etiketten, vi returnerer usendt mail.